Lugnt men intensivt

Intressant artikel i mitt lokalorgan Västerbottens-Kuriren 2011-12-24. Slutar så här..:

Av de jag pratar med vill inte någon ha mer till jul. Alla vill ha mindre, många nästan ingenting alls! Kanske får jag önska oss alla en kärleksvåg i bröstet, en lussekatt, en nattpromenad i skarp och ren vinterluft. Några ögonblick utan minsta internet, telefon, sms och facebook-mummel.
Jag önskar oss alla en intensiv jul!
EVASTINA BENDER
Annville, Pennsylvania

Skam den som ger sig!

Nejdå - ingen fara - inte mycket prestige här.
Det blev nästan sex veckor med ägg-schamponering men igår julafton när jag äntligen kunde inträda i duschen; insåg jag att glaset med det uppvispade ägget - inte "fanns med"!?
Jag valde då att ta Urtekrams oparfymerade (som jag omtänksamt nog försett maken med...) och det visade sig vara en höjdare!
Håret blev lättare att kamma ut, kändes lite fluffigare och blev mer glansigt.
Så nu blir det Urtekram och inte ägg.
Men jag har i alla fall provat...

UT

UT:
Minihögtalare
1 par hörlurar
1 ojordad kontakt
1 ficklampa
1 internetsladd
1 dataspelssladd
1 ljuslykta
1 plattång
1 tröja
2 läppbalsam
1 eyeliner
2 ögonskuggor
1 sminkpensel
Vad kontrar du med, B? Jag och B har en intern tävling om minst antal flyttkartonger vid flytt. Omtänksamma som vi är vill vi skona allas ryggar =)
/A

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0