Miljösmart av en slump!

Köpte läcker stor naturtvål med lavendeldoft. Den kostade 49:- och var tänkt som paket i det julklapps-hasard som vi alltid spelar till jul. (Se gärna inlägget Tvålfagert 2012-01-05). 
Jag vann tillbaka den och har tillsammans med maken avnjutit den som duschtvål flera månader nu. Ett rejält avrinningshål i tvålhyllan gör att den hålls torr och fin mellan tvagningarna.
Den luktar i hela badrummet och den är mild och underbar!
När jag nu köper en ny varierar jag med Jasmin så det ska kännas fräscht och vår! Kommer dock att återgå till lavendeln då den är helt oslagbar...
Min "guru" Katarina Johansson (författare till "Badskumt") berättar att tvål i fast form är bättre än den i flytande då den inte innehåller konserveringsmedel.
Både jag och maken är stora fan av flytande tvål men just i duschen trivs vi utmärkt med den fasta.
Så nu blir det en sådan...
/B
milla
2012-04-26 @ 21:52:50
URL: http://millashalsoblogg.blogspot.com

Tack för tipset

Birgitta
2012-04-26 @ 23:36:31
URL: http://mindreprylar.blogg.se/

Varsågod!Vet inte om du kollade på det tidigare inlägget där jag skrev att den funkade så bra för ansiktet också. Förut hade jag milk från Decleor men nu klarar jag mig så bra med denna tvål. Inget stram eller obehag och ändå har jag ganska torr hy! Dr Hauschkas hudkräm strax efter dusch så känns det så bra som helst! Kul att du tittade in!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0