Framme!!

Flytten gick förhållandevis smidigt, med tanke på att vi packade det allra mesta de två sista kvällarna efter att barnen somnat. Men vi valde att anlita professionell flyttstädning, väl värt pengarna! Det blev 26 kartonger (har inte räknat med dator, dammsugare i kartong då, utan mera prylar). Första rundan siktade jag på 35 st, därefter siktade jag på 20 st =) men 26 st får anses okey för en familj på fyra. Dock finns det fortfarande att rensa, väl framme ser jag genast saker som inte hade behövt flytta med. T.ex mörkläggningsgardiner behövs ju inte när vi har persienner. Det har även blivit en del ny-inköp, inte så mycket spontan-shoppande, utan snarare att vi avstått att inhandla en del möbler och saker som vi behövt tidigare, men valt att vänta till efter flytten. Vi har t.ex investerat i två 120 cm sängar, som vi ställt ihop till en extra bred dubbelsäng. Jag har införskaffat tyg och skummadrasser för att fixa en DIY-gavel, blir det bra kommer det nog en bild, annars troligen inte =) Vi har även köpt nya koppar, cremevita Höganäs för 17 kr stycket, riktigt bra deal. En OBH Nordica ECO stekpanna, som vi hittills är mycket nöjda med.

/A

Sammanställning UT

Har räknat ihop antalet prylar som rensats ut under perioden okt-aug, alltså lite mindre än ett år, och resultatet.......

581 prylar!

Då tillkommer även 3 kassar kläder, 1 halv säck plastgrejer, 1 påse batterier, 1 påse med massa småjox, smycken, böcker, massor av papper, foton, kort, kurslitteratur och saker som inte har bokförts.

Det rör sig mestadels om "stora" prylar som klädesplagg, böcker, möbler, porslin etc.

Jag saknar ingenting! Fortfarande finns det saker att rensa. Städningen går snabbare, och jag hittar det jag behöver. Jag får inte en dålig känsla när jag ser någon av mina saker som jag har kvar. Hemmet blir större utan en massa förvaringsmöbler som tar upp plats. Mina saker är färre men mer funktionella, och ger positiv energi!

/A

Dan före dan före dan =)

UT:
 
* 1 shaker för proteindrinkar
* 1 golvpussel
* 1 sportbag (mannens)
* 1 gosedjur
* 1 tavla
* 1 leksaksresväska (trasig)
* 2 barnböcker (1 trasig)
* 1 adapter
* 1 stort glas (trasigt)
* 2 madrassbottnar (Blocket)
* 1 amningskudde (Blocket)
* 1 halsband
* 1 hårband
 
- 15 prylar.
 
På tisdag morgon bär det av. Har ägnat större delen av dagen åt att dona, i skrivande stund har vi nu 13 flyttkartonger, alla är inte fulla dock. Vi har en del kvar att packa, kanske 5 kartonger till eller så, det visar sig. Jag tänkte ju tidigare att vi skulle bokföra allt vi packat i någon typ av register, haha det funkade bara på första lådan, knappt. Det är nog inte våran stil, vi är för lata =) men å andra sidan borde det ändå gå hyfsat lätt att packa upp dessa kartonger på två dagar eller så, så då gör det inte så mycket. 
 
Nu gäller det att inte glömma nåt, bara! =)
 
/A

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0