Nu har det hänt igen!

FÖRR innan jag kom till insikt...gav jag bort påslakan som kändes omoderna eller blivit lite bleka. Till Second Hand förstås! F-ö-r bleka fick de ju inte vara - de kunde ju inte duga till mattrasor ens! Men kanske mönstren kändes "passé" ...
 
Nu nöter vi ner vårt lilla lager...för vi har aldrig haft någon "upsättning". Påslakan är dyra - speciellt när jag vill köpa kvalité som ju är kostsamt vid inköpstilfället - men billigt i längden!
 
De som kommer från Finlaysson, Borås Wäfveri o s v...blir kanske inte ens bleka men en dag brister "väven"...
 
Nu har det hänt igen!Lägger dock ut ett foto på när det hände förr gången...
 
Nedanstående örngott  (med påslakan till förstås)(inköpt för många år sedan för halva- halva priset - kanske passé redan då :) men alldeles underbart att bäddas ner i....Brast i väven för några månader sedan... 
 
 
 
Visst vill även vi ha vackert och fräscht bäddat - men det känns bra att man "nött upp något" i dessa slit och släng-tider! Ser naturligtvis fram emot att få köpa något alldeles ljuvligt vackert och ekologiskt av bra kvalité. Gärna till halva-halva priset!
 
/B

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0