Långt uppehåll.........

...har det varit här på bloggen. Både jag A, och min medbloggare B, har haft fullt upp med våra nya jobb, våra nya lägenheter och det vanliga familjelivet sen vi flyttade till södra Sverige. Även ett tråkigt sjukdomsbesked som lagt skugga över våra liv. Har dock sedan en tid känt en ny energi att rensa och städa, vilket också kan vara ett bra sätt att bearbeta känslor och tankar. 
 
För ev. nya läsare kan jag berätta att vi är alltså två skribenter på denna blogg, A och B, och för 10 månader sedan flyttade vi genom hela Sverige för nya jobb på annan ort, i samband med detta bloggade vi mycket om våran utrensning inför denna flytt (vi hade även hållt på med rensning innan detta). Jag, A, hade ca 27 flyttkartonger (vi är en familj på fyra) inför flytten, men sedan dess har det fyllts på en del, därför är det hög tid att granska hemmet ånyo med kritiska ögon.
 
Kickstartar därför uppehållet med en renslista, är du på B?
 
Vill också passa på att tipsa om en ny blogg som verkligen är inspirerande: www.minimalisterna.se 
 
UT (juni):
 
* 1 full kasse kläder
* 1 full kasse leksaker
* 1 stor badring
* 2 iläggssulor
* 2 böcker
* 1 liten handväska
* 1 liten hemmagjord ryggsäck
* 1 spel
* 1 pussel
* 2 dekorationsgirlande
* 2 mörkläggningsgardiner
* 1 par julgardiner
* 5 pennor, 1 cd
 
/A
 
 

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0