En pryl som inte jag har......

Längesen!

Tänkte därför att det var dags med en liten "innan-adventsutmaning", vilka är på? Temat är "en pryl som inte jag har - som jag tror att många andra har" och så en liten motivering varför just du har valt att inte skaffa denna pryl. Tänkte att det vore kul om vi försöker lägga till en annan pryl än föregående person, så det inte blir så många upprepningar- vad tror ni om det?

Den pryl som inte jag har.....*trumvirvel* är en Iphone/smartphone!

Skälet till detta är att jag dels inte vill införskaffa ny teknik med tanke på miljön då min gamla mobiltelefon duger utmärkt att ringa och sms:a med. Sen tror jag inte att det är så bra ur strålningsaspekt att hela tiden bära sin mobil påslagen nära kroppen och surfa/kolla appar då tillfälle ges. Sen är det dyrt och så känns det som det kan vara lite stressande med alla appar och så också?

Jag utmanar följande:
 
litenbruksort.blogspot.se
queenofkammebornia.se
minimalisterna.se
notbuying.blogspot.se
rensaut.nu
ekomammaistan.wordpress.com

Och ALLA andra som vill!!

/A

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0