Lakrits- och halloncoupe

När det är rensat, därefter skurat - får man kanske lust att tillaga en efterrätt i kombination med helgmiddagen.
Denna har jag ännu inte testat - men kan den bli fel när man läser vilka ingredienser som ingår..?
 
 
Lakrits- och halloncoupé
4 port
 
2 dl grädde
2 1/2 dl kesella citrus
4 dl färska hallon
4 msk krossad turkisk peppar
2 dl krossade maränger
 
garnering:
hallon, myntakvistar
 
Gör så här:
1. Vispa grädde. Blanda med kesellan.
2. Varva citrusgrädden i portionsglas med färska hallon, krossad turkisk peppar och krossade maränger.
3. Garnera med hallon och gärna en myntakvist.
 
 
 
/B
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0