Nydaning!!!

Rensa kan vi - både jag och A...men visst; säkert har vi också våra "svårigheter". Jag t ex har försökt under år att intala mig att jag kommer att kunna ha en fin ullkappa jag en gång köpte. Den är så vacker med så mycket detaljer - och ändå så stilren... Den har t o m fått hänga inne bland de aktuella klädplaggen av rädsla att den skulle fara illa i uteförrådet. NU har jag vaknat upp - den kommer aldrig att klä mig igen... Annat har förvarats i uteförrådet i väntan på...ja vadå!? Nu har jag levererat två rejäla plastpåsar (modell större) till "Kupan" i såväl januari som februari. Direkt vi lossat en sändning så börjar jag/vi planera för nästa...I ett svagt ögonblick lovade jag en före/efter bild på uteförrådet. Jag måste tyvärr backa där. Däremot...om ni fortfarande är intresserade (bloggen har ju inte varit särskilt uppdaterad...) så LOVAR jag fixa en efter-bild! Nåväl - i kampen mot sparandet slösade jag såväl uppmärksamhet som 36 riksdaler på denna bok...70% på priset Åhléns...Det kallar jag rea...
/B
Anna
2015-03-01 @ 14:12:23
URL: http://annaonym.blogg.se

Precis den boken har jag stående i hyllan bredvid sängen. Köpt på second hand för en okänd summa. Nu ska jag bara ta tag i och öppna den också och använda den.

Svar: Ja och jag ska ta fram den igen! Den har stått på "rosa hyllan" ett bra tag nu...
mindreprylar.blogg.se

Sparsessan
2015-03-04 @ 14:39:29
URL: http://www.nouw.com/sparsessan

Precis hittat er blogg och gillar den. Behöver fylla på med inspiration i mitt rensande också. Har precis läst boken ovan, lånades på bibblan, och den satte också fart på rens suget.

Svar: Kul - men oj vad vi har varit dåliga på att uppdatera oss! För...det är ju inte det att intresset svalnat...varken för att rensa, omorganisera, förbättra eller för att inspirera!Välkommen att titta in igen!!!
mindreprylar.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0