Presentation.....

Vi har nu drivit denna blogg i drygt tre år, och det har tillkommit en del nya läsare under årens gång, trots att vi inte uppdaterar så flitigt i perioder. Vi driver ju denna blogg anonymt, men tänkte ändå att det kunde vara läge för en mindre presentation av oss, så ni har nån koll på vem som skriver vad iallafall. Jag, A är i 30-årsåldern och bor i en mindre stad i södra Sverige tillsammans med min man och våra tre barn, som alla är under 6 år. B är i 50-årsåldern och bor tillsammans med sin make i samma stad. Hon har två vuxna barn och fyra barnbarn som hon gärna umgås med. Vi har båda akademisk bakgrund. Förutom familjeliv och att umgås med vänner så är A intresserad av heminredning, ekonomi, resor, bakning, minimalism och astronomi. B är intresserad av heminredning, handarbete, minimalism, musik och att skriva.

Vilka är NI som läser bloggen, berätta gärna lite om er själva i kommentarsfältet!

 
Strandvy från vår vackra stad
Händelsevis
2015-01-07 @ 23:09:06
URL: http://handelsevis.wordpress.com

Snart 30-årig mamma till en snart 2-årig pojke. Boende i Malmö tillsammans med min sambo. Intresserad av musik, ekologiskt, vegetariskt, kläder.
Pendlingsjobbar och har därför mer tid att filosofera om rensande än tid att faktiskt rensa just nu. Till mitt stora förtret kan tilläggas...

Svar: Pendling kan vara drygt ja, i bästa fall kan man iaf göra bort plugg/jobb-sysslor då, så man är helt ledig när man väl är hemma.
mindreprylar.blogg.se

Matilda
2015-01-11 @ 18:03:38
URL: http://mystiskt.blogspot.com

Trevligt med en presentation! Det har varit lite kryptiskt innan. :)
Själv är jag ensamboende akademiker som funderar kring hållbarhet men samtidigt gillar att upptäcka nya platser. Har tröttnat på att handla nytt och går gärna på teater.

Svar: Teater är trevligt!
mindreprylar.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0