Inför midsommar...

Nä nu jäklar..! Här ska det röjas, rensas, tömmas, bortforslas, såpskuras - så att det till slut, slutligen, definitivt, oåterkalleligt kan bli....midsommarafton 2015! Har just tagit itu med ett gäng dammludna böcker som blivit liggande på golvet....
Efter att en hylla släppt och tvingats tas ner...
Jag som AVSKYR att ha saker liggande på golvet!!! Intill detta arrangemang låg ett prydligt ihopvikt enkelsängsöverkast...Det hade varit marinblått men nu hade en underlig gråvit ton lagt sig över det praktiska bomullsklädet... OK att saker har hänt som gjort att städning förutom köksbänk och toa har nedprioriterats...men nu jäklar..! DET ÄR INTE ALLS LUGNT ännu - men det blir definitivt inte bättre av att det är otrivsel i min lilla "ateljé". F ö så är det ingen ateljé ännu - men tanken (min tanke) är att det ska bli... /BNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0