Flytt-upplopp

Nu är det mindre än 3 veckor kvar till flytt och det märks i rensandet att större saker (möbler) börjar avvecklas.

UT:
1 skötbord
2 tavlor (Blocket)
1 cykel (Blocket)
1 tv-bänk (Blocket)
1 nappflaska i plast
1 lås utan nyckel
1 skål
1 mugg
1 träslev
1 svart klänning
1 par leggings
1 par byxor (mannens)

Har inte börjat packa kartonger än, men nu känns det som att det börjar bli dags. Jag vill inte packa för tidigt, för då kanske jag packar ner något som egentligen skulle kunna avyttras. Jag siktar på att ha koll på vad som är i alla lådor, och att det INTE följer med något krims-krams. =) Siktar på ca 20 kartonger, vi får se hur det går. =)

Rensar Ni nåt under sommaren?

/A
Emmi / Blauauge
2012-08-03 @ 00:05:55
URL: http://blau-auge.blogspot.se

Bra jobbat - 20 kartonger är ju ingenting!!

Jag är superdålig på att rensa under sommaren, mest för att vi inte varit hemma mer än någon dag här och där för att tvätta och packa om.

Svar: Är det fint väder och man är ledig eller på resande fot är det ju svårt att rensa förstås. I vårt fall har vi ju flytten som motivator, vilket gör det lite lättare att ta tag i, man måste ju =)
mindreprylar.blogg.se

Eva
2012-08-03 @ 14:19:27
URL: http://www.rensaut.nu

Oj, så härligt med bara 20 kartonger!! Vi flyttade ju nyss och hade 150 st.
Lycka till!! Skriv gärna mer om flytten, det är rolig att läsa. Kram & Lycka till! /Eva

Svar: Tack! Hoppas på att kunna hamna ungefär där iaf! Om vi inte köper fler flyttkartonger än så har vi ju inget val, eller nåt =) Ok, vad kul att du vill läsa om det, vi ska uppdatera löpande. Känner att det blir mycket UT-listor just nu, vilket blir lite enformigt men det är ju för att det rensas i dagarna och jag skriver ner för att få en överblick sen. Men det blir lite variation framöver förhoppningsvis!
mindreprylar.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0