Sammanställning UT

Har räknat ihop antalet prylar som rensats ut under perioden okt-aug, alltså lite mindre än ett år, och resultatet.......

581 prylar!

Då tillkommer även 3 kassar kläder, 1 halv säck plastgrejer, 1 påse batterier, 1 påse med massa småjox, smycken, böcker, massor av papper, foton, kort, kurslitteratur och saker som inte har bokförts.

Det rör sig mestadels om "stora" prylar som klädesplagg, böcker, möbler, porslin etc.

Jag saknar ingenting! Fortfarande finns det saker att rensa. Städningen går snabbare, och jag hittar det jag behöver. Jag får inte en dålig känsla när jag ser någon av mina saker som jag har kvar. Hemmet blir större utan en massa förvaringsmöbler som tar upp plats. Mina saker är färre men mer funktionella, och ger positiv energi!

/ANamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0