Nya tag

Rensandet fortsätter som A tidigare nämnde i en chat till mig.
VISST rensandet får icke upphöra eftersom det kommer in grejer hela tiden. Även fast man inte uppsåtligt investerar i något.
Man får presenter (nåja...) man löser ett korsord och VIPS förutom äran av att ha vunnit finns där plötsligt en liten ljuslykta av finaste keramik - att hämta.
 
Ljuslyktor - var det inte antalet av dem som jag bl a skulle minimera.... :(
 
 
FOTOALBUM...Nu kan man lämna in kort för inscanning och sluta förvara dem i album där de med tiden bleknar bort. Har börjat ta itu med det nu...Bort med dubbletter ( där inräknar jag kort som ser nästan identiska ut - behåll det som är bäst!) och BORT med kort som gör dig nedstämd!
Tänk förstås noga efter innan du slänger...
 
Men allt som gör dig lättare till mods kan ju bara vara av godo...eller..?
 
Så får man utvärdera om det ska finnas kvar album att bläddra i eller om det räcker med foton i form av USB eller DVD...Helst inte eftersom det kräver utrymme...
 
Viktigast förstås att fina kort inte förfars, bleknar bort...
 
Gott slut..!
 
Bild. Ljuslyktan från Rörstrand som nu istället får bli en liten skål för godis el annant...
 
/BNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0