Utmaningen...

KUL att så många hakat på Annes utmaning!
Här kommer mitt bidrag...Hur många kvm bor du på: ca 75 kvm
Roligaste städningen: Tvätta, dammsuga - torka fönster för att det ger så upplyftande resultat!
Tråkigaste städningen: dammtorkning (huu!), ugnen (huuuu!)
Stökig eller pedantisk: Både och!
Viktigast att städa: Kök och toa.
Städar sällan: Kökslådor, dålig på att torka av köksluckor.
Har du någon samling: Nej, samlade en gång helt förvirrat på mandelkvarnar. Hade dem uppskruvade på kryddhyllan i köket. Urtråkiga att diska när allt stekfett tacksamt lagt sig över sirliga stålkonstruktioner. 
Lättast att rensa: ALLT...
Svårast att rensa: Se ovan!
Antal förvaringsmöbler hemma: 1 klk, 4 garderober (en av dessa är i princip tom), ett sängskåp (tomt sånär som på två böcker)
Antal skor: 2 par träningsskor (haha det kan man inte tro när man ser den lönnfeta kroppen...), 4 vinterstövlar (helt otroligt - har aldrig hänt förut...), 1 par stövletter, 1 par Birkenstock.
Antal väskor: 1 handväska, 1 trolley med tillhörande beautybox. 1 ryggsäck, liten.1 liten tygväska
Antal böcker: Ca 35 där mer än hälften är till för de små. Har hårdrensat böcker. de tar plats, de är tunga. Antal CD/DVD: 2 CD (10 st i bilen) ett 20-tal DVD, 5 VHS (plus några VHS-fotofilmer som ligger i filmlådan). Antal ljuslyktor: 5 st - här har det rensats! En kandelaber i glas, en jul-ljusstake samt en ljusstake i "sten".
/BNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0