Två plus två = 0

Var och lämnade två tunga kassar med prylar till SecondHand-affären.Två kassar åkte vi med till Återvinningen. Dessa fyra kassar upptog en kort (men dock..)tid  plats i vårt förråd  i källaren. Nu när det inte längre finns där så har vi fått så stort så stort!
Tro inte att jag slår mig till ro för det!
Nej överallt lurar prylar i lådor och skåp, i gamla flyttkartonger, korgar, ryggsäckar och ibland...resväskor.I tvättkorgen...i städskåp, i klädkammare och överskåp.
Kampen fortsätter...Hoppas kunna inspirera så småningom...
 
/B
x-handarbete-pyssel
2013-08-08 @ 09:43:01
URL: http://x-handarbete-pyssel.blogspot.se

Så härligt det är när man får iväg det utrensade!
Jag har ett par lådor som väntar på att fyllas lite mer och sedan köras bort.
Men nu har jag mest ägnat tiden ute och åt att sylta å safta. Var sak har sin tid! :-)
Snart blir det nog mer röj å rens inne.
Skönt i alla fall att in-flödet inte är så stort!

Svar: Mysigt med syltning och saftning - fint att ta fram året runt sedan...Jo det är skönt att man blivit mer uppmärksam på eventuellt inflöde...Kul att du tittade in och kommenterade!
mindreprylar.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0