Fina, fina läsare!!!

Jeanette, Eva m fl självklart vill jag inte missa kontakten med er!
Ibland är man "uti annat"...bloggen blir sekundär...
 
Självklart pågår rensning eller minimering hela tiden - det har blivit en livsstil. Det är roligt och lätt att röra sig när det finns space, lätt att hitta lätt att möblera om - om man så vill.
 
Jag hade ett "gammalt" databord med en massor fack och utdragbar skiva som bara samlade damm. Bort med det och istället kom detta lilla smäckra bord från E M in.
 
 
 
 
 
 
 
Bara 125 x 50 typ, perfekt för vår bärbara och en liten bok eller så...Torkas lätt av med en väl urvriden såp-trasa så...kan det bli helg!
 
Trevlig helg alla läsare, vi hörs!
/B
jeanette sandelin
2013-10-12 @ 05:32:56
URL: http://litenbruksort.blogspot.se

gillar din blogg urskarpt! när jag mår som sämst, röjer jag som mest och får bäst resultat. ljuvligt sätt att göra så att man själv MÅR bättre med enkla medel.
glad lördag.
och jag undrar jag VEM Jeanette är???

Svar: "Vem är du? Vem är jag? Levande charader...spelar alla roller så bra...". Det vi v-e-t - är att vi har visst utbyte av varandra...Saknar DIN blogg Jeanette! - hoppas vi kan inspirera med vår.../B
mindreprylar.blogg.se

jeanette sandelin
2013-10-20 @ 06:01:11
URL: http://litenbruksort.blogspot.se

hej igen!
jag finns igen :)
VÄLKOMMEN ♥

Svar: Så glad för det!
mindreprylar.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mindre prylar

Ett enklare liv med upplevelser i centrum, istället för prylar. Att våga gå sin egen väg, och att inte låta sig påverkas av andras åsikter om sig själv. Ett liv med mindre sysslor, där tid frigörs för att ägnas åt dom man älskar och det man älskar. En viktig del i detta är minskad och medveten konsumtion. Det finns ingen billig mat, inga billiga saker. Priset är det samma och betalas av någon, någonstans.

RSS 2.0